Fa'afeiloa'i i la matou upega tafa'ilagi!

O le a le fa'alogo?

O le silencer o se masini e faʻaitiitia ai le pisa ma le vibration. E fa'aogaina auala eseese e fa'amama, tu'u'ese'ese, atagia pe fa'afefe le pisa. E tele ituaiga silencers, ma e tofu i latou ma galuega ma uiga eseese. lalo o le a ou faailoa atu ituaiga eseese o silencers ma latou galuega tauave.
1.Reflective silencers Reflective silencers fa'aitiitia le pisa e ala i le fa'afofogaina o le leo i luga o le tu'u sa'o po'o le oblique. E masani ona faia i mea malō pe semi-malosi, e pei o uʻamea, tioata, poʻo fiberboard. O le aoga tele o silencers reflective e matua umi lava, ma fa'aitiitia ai le pisa. Ae ui i lea, latou te le lelei tele i le mitiia ma faʻaumatia.

PRV系列
2. Silencer fa'alogo leo Fa'aaogaina le mea fa'afefe leo e fa'aumatia ai le pisa. O mea e masani ona faʻaaogaina mo lenei ituaiga silencer o le foam, fiber glass poʻo le fulufulu minerale. Pe a o'o atu galu leo ​​i totonu o mea, e vavae ese ai mole o le ea mai ai, faʻaitiitia ai mafaufauga ma faʻaititia le maualuga o le pisa. O le lelei o silencer e fa'agogo le leo o lo'o latou galulue lelei i luga o le tele o alaleo pisa. O le le lelei o ia silencer e faʻatapulaʻa i latou i lo latou gafatia e mitiia le leo.

fa'aitula'itusi_202305221607371

3. Silencers fa'a'ave'esea Fa'amama fa'amama fa'aitiitia le maualuga o le pisa e ala i le fa'asalalauina o galu leo ​​i le tele o itu eseese. O lenei ituaiga silencer e masani ona faʻaaogaina mo le faʻaogaina o le pisa maualuga, e pei o potu komepiuta, mea eletise ma isi fanua. O le tele o silencer fa'amama e faia i le u'amea po'o le palasitika, ma o latou pito e vaneina i ni fausaga lavelave e fa'alavelave ma ta'ape ai galu leo. O le lelei o le silencer dissipating o loʻo i ai lona gafatia lelei ma e talafeagai mo le pisapisao maualuga, ma o le le lelei o lona tau gaosiga e maualuga atu.

信图片_202305221607372

4. Silencer insulation leo leo insulation silencer o se masini e mafai ona vavaeeseina le pisa. O le silencer e fa'aesea le pisapisao e ala i le fa'ataga o le galu leo ​​e alu i le isi itu o le avanoa ma fa'aopoopo i ai se mea e fa'amama ai po'o mea e fa'amalo le pisa i le ogatotonu. O leo faʻafefe leo e masani lava ona faia i uʻamea, tioata poʻo mea palasitika, ma o le tuʻueseeseina poʻo le faʻaitiitia o mea e faʻaitiitia ai le leo e faia i mea eseese eseese, e pei o le faʻamalama leo, faʻapipiʻi, laupapa, foam uʻamea ma foam. O le aoga autu o silencers faʻamaonia leo o lo latou gafatia e faʻamavae le pisa, ae o le faʻaletonu e sili atu le taugata i le gaosiga.

信图片_202305221605313

5. Silencer ipu silencer acoustic Acoustic ipu silencer micro o se ituaiga o silencer e faavae i luga o le galu faate'i mamao- fanua manatu. E aofia ai se mea e mitiia leo, se ipu porous micro ma se mea fa'apipi'i. A oʻo atu le galu leo ​​i totonu o le micro plate, o le suiga o le vaega o le faʻamalosi ma le faʻalauteleina o le a faia i le pito o le pu, ina ia ausia ai le aʻafiaga o le faʻaitiitia o le vibration ma le faʻaitiitia o le leo. O le lelei o le silencer micro plate silencer o loʻo i ai le lautele o le faʻaogaina o taimi masani ma le lelei o le faʻaogaina o le leo, lea e talafeagai mo le tele o taimi. O le tulaga le lelei o lona tau o le gaosiga e maualuga.

AVB

6.Perforated ipu silencer O le silencer ipu perforated o se silencer e faavae i luga o manatu porosity. E aofia ai le tele o laulau o micro plates ma reflectors. A o'o mai galu leo ​​i totonu o le gutu e ala i pores, latou te faia se mamanu faʻafefe e faʻamalosi ai le ea e faʻafefe. O le lelei o le silencer ipu perforated o loʻo i ai se malosi malosi absorption leo, ma o le le lelei e le mafai ona faʻaaogaina i le pisapisao maualalo. I se aotelega, o le silencer o se mea taua tele ma faʻaaogaina lautele. E masani ona iai ituaiga pisapisao eseese i gaoioiga masani ma falefaigaluega, e ono lamatia ai le soifua maloloina ma le saogalemu. O ituaiga eseese o silencers ei ai le lelei ma le le lelei, o lea o le filifiliga o silencers e tatau ona filifilia e tusa ai ma le tulaga patino.

信图片_20230522160336


Taimi meli: Aukuso-24-2024